Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@22:38:42 GMT

بزرگترین دانشگاه‌های دنیا در حال مطالعه دین هستند

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۹۸۶۸۳

بزرگترین دانشگاه‌های دنیا در حال مطالعه دین هستند

 

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، آیت‌الله رضا رمضانی عصر امروز در مراسم عزاداری ماه محرم که در حسینیه امام صادق (ع) روستای مژده رشت برگزار شد، با تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) اظهار کرد: اینجانب در گذشته، یک ماه رمضان کامل را در این منطقه شرفیاب شده بودم. 

وی با بیان اینکه فضلا و علمای گیلانی باید بین مردم بیایند، گفت: اینجا دانشجویانی هستند که نیازمند به حضور عالم برای پاسخگویی به سوالات هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه برخی از فضلای گیلانی در حد اجتهاد هستند، تصریح کرد: بسیار پسندیده است که این افراد در تابستان و ایام تبلیغی در مناطق و شهرهای استان حضور پیدا کرده و ضمن برگزاری کلاس، به سوالات مردم به ویژه جوانان پاسخ دهند. 

رمضانی، شأن گیلانی‌ها را، عالم‌پروری دانست و افزود: مردم این خطه عالمان و روحانیون را دوست دارند و به همین منظور این ارتباط باید تنگاتنگ باشد. 

به گفته دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع)، با توجه به هجمه‌های فضای مجازی، ضروری است که مردم، عالم شهر، محله و استان خود را از نزدیک ببینند و زندگی ساده آنان را مشاهده کرده و با آن‌ها حرف بزنند. 

وی با بیان اینکه دشمنان، امروز نقشه جداکردن مردم از روحانیت را دارند، گفت: دشمن به دنبال این است که مردم دین خود را از غیر روحانیت بگیرند. 

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه روحانیت در طول تاریخ، اسلام را به ما آموختند و در عرصه‌های مختلف حضور داشتند، بیان کرد: امروزه بزرگترین دانشگاه‌ها در دنیا، مجددا در رابطه با دین در حال مطالعه هستند زیرا دین در ساحت اجتماعی و سیاسی آمده و حاکمیت پیدا کرده است. 

رمضانی به روایتی از امام صادق (ع) اشاره کرد و گفت: حضرت فرمودند که دوست داریم پیروان و شیعیان ما عاقل، اهل خرد، با فهم و درک، دانا، دارای حلم و برداری، اهل صبر، وفاداری و مدارا باشند. 

دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) با بیان اینکه اگر جامعه اسلامی به دنبال دانش دین باشند، دیگر جهل و نادانی نخواهیم داشت، افزود: امام حسین (ع) به شهادت رسید تا جامعه در جهل نماند و سیدالشهدا (ع) نیز برای اینکه مردم در تحیر و سرگردانی نباشند، به شهادت رسید. 

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه جامعه مورد تایید اهل بیت (ع) یا باید عالم باشد یا دانشجو، بیان کرد: در جلسات مربوط به امام حسین (ع)، باید درس زندگی بیاموزیم. 

رمضانی با تاکید بر اینکه بر اساس قرآن و روایات، زندگی همین داشته‌های مادی که داریم، نیست، گفت: به تعبیر امام حسین (ع)، زندگی همان عشق و حب به حق، تقرب به خداوند و دستیابی به عزت الهی است، همه انبیای الهی آمدند تا انسان را از زندگی ظاهری به زندگی حقیقی برسانند.

وی با اشاره به اینکه ما باید به شکلی زندگی کنیم که ابدیت را برای خود بسازیم، گفت: ابدیت به باطن ما بر می‌گردد و باطن ما از عقاید، اخلاق و انجام احکام، نشأت می‌گیرد. 

رمضانی به واقعه کربلا و شهادت حر بن یزید ریاحی اشاره کرد و افزود: داستان حر در کربلا، یک امیدی به انسان‌ها می‌دهد که هر چقدر هم آلوده به گناه و معصیت باشیم، می‌توانیم بخشیده شویم. 

دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع)، مرگ در نزد امام حسین (ع) را به معنی زندگی ذلیلانه عنوان کرد و گفت: حیات و زندگی در نزد امام حسین (ع) نیز به معنی مرگ عزت‌مندانه است. 

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: عاشورا آیت الله رضا رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت ع عضو مجلس خبرگان رهبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۸۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف بزرگترین پرونده ثبتی کشور پس از نیم قرن

قدس آنلاین: زمانی شایع شده بود که بیش از دو تا سه برابر مساحت جزیره قشم برای زمین‌های آن سند صادر شده و در دستان مردم قرار دارد حالا اما مردم این جزیره بدون دغدغه مال و زمین‌شان می‌توانند از دغدغه و چالش پنجاه و دو ساله فارغ شده و با دریافت اسناد قطعی املاک خود سری آرام بر بالین بگذارند.

این ماجرا از آنجا آغاز شد که به گفته مهدوی مجد دادستان قشم  وزارت تعاون و امور روستایی رژیم قبل  در سال ۱۳۵۱ تبرای عرصه و زمین جزیره قشم تقاضای ثبت و صدور سند می‌کند و نماینده این وزارتخانه به دلیل فقدان دفتر ثبت اسناد در جزیره قشم نماینده ثبت از دفترخانه سیار شماره ۶ اداره ثبت شهر رفسنجان ممامور به حضور در جزیره قشم و صدور اسناد مالکیت برای املاک این جزیره می‌شود و  ۷ هزار و ۱۴۲ سند صلح به مساحت ۲۴۰۰ هکتار برای اهالی وقت این جزیره صادر می‌کند که بعدها به همین دلیل ین اسناد به سندهای رفسنجان موسوم و معروف می‌شود و بزرگترین پرونده اختلافات و مناقشه ملکی در کشور را رقم می‌زند.

این موضوع  به آن دلیل رخ می دهد در اسناد صادر شده حدود اربعه مشخص و دقیقی نداشته و در آن نوع ملک که مسکونی بوده با زراعی و نخلستان مشخص نشده بود و به مرور زمان پرونده‌های اختلاف و نزاع متعددی را در محاکم رقم زد.

پس از نیم قرن با تدوین برنامه تحول قضایی و اهتمام رئیس قوه قضائیه به حل و فصل معضلات و چالشهای کهنه و حل نشده دستگاه قضا در کنار موضوعات مختلفی چون توجه به اموال رسوبی در گمرکات، پرونده های متروکه و بلاتکلیف، سماندهی رویه های قضایی، حل و فصل این پرونده که سرنوشت هزارات خانوار را در جزیره قشم تحت تاثیر قرار داده بود نیز مورد توجه قرار گرفت.

با ماموریت محول شده به دادستان کل استان هرمزگان جلسه‌ای با شورای حفظ حقوق بیت‌المال در مرکز استان برگزار و قرارگاهی برای ساماندهی اسناد رفسنجان تشکیل می‌شود.

دادستان قشم اظهار داشت: این قرارگاه با ترکیب نمایندگان دادگستری شهرستان، منطقه آزاد قشم، اداره ثبت اسناد، جهاد کشاورزی و منابع طبیعی ماموریت جانمایی، نقشه یرداری و تفسیر  نقشه های هوایی را به شرکتهایی که وزارت جهاد کشاوری معرفی کرده واگذار می کند و پس از انجام بررسی های فنی نتیجه کار به قرارگاه مذکور  ارائه شده و پس از پژوهاشهای نهایی و کارشناسی حدود دقیق املاک هالی جزیره قشم معین و اسناد جدید و قطعی برای آنها صادر می شود.

هیئت رسانه‌ای که به همت قوه قضائیه برای بررسی و بازدید و نظارت بر برنامه‌های تحولی و دستاوردهای ودره تحول در این استان به قسم سفر کرده بودند روز گذشته با حضور در روستای سهیلی جزیره قشم که نام پر گردشگرترین روستای ایران و روستای نمونه گردشگری  را یدک می‌کشد و در نوروز امسال توانسته بیشترین بازدیدکننده را جذب کند در آیین واگذاری اولین اسناد قطعی به مردم این منطقه حضور یافت. اتفاقی که پس از نیم قرن به یکی از دغدغه های بزرگ سکنه این منطقه که حالا بسیاری از مالکان اولیه ان دیگر در قید حبات نیستند پایان داد.

قابل توجه اینکه با همکاری و همراهی دولت سیزدهم تمامی هزینه نقشه برداری‌هالی هوایی، جانمایی دقیق و تعیین حدود اربته و هزینه صدور اسناد قطعی و تک برگ جدید برای اهالی بومی جزیره قشم توسط سازمان توسعه و عمران این جزیره تقبل شده و خدمات فوق کاملا رایگان به مردم این جزیره ارائه شد.

انتهای پیام/

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • بزرگترین پرچم مزین به نام امام رضا (ع) در ساوه به اهتزاز درآمد
  • اعتراض دانشجویان دنیا علیه جنایات اسراییل نشان از بیداری آنان است
  • آیت‌الله جوادی آملی: فریب، راه نیست و با آن نمی‌توان زندگی کرد
  • عوامل خطر « زوال عقل زودرس » را بشناسید
  • کریم منصوری: «معلمی» بزرگترین آرزویم است
  • «معلمی» بزرگترین آرزویم است
  • تعیین تکلیف بزرگترین پرونده ثبتی کشور پس از نیم قرن
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (19 اردیبهشت)
  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج ارز دیجیتال در جنوب شهرستان ری
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (18 اردیبهشت)